Twigt Interieur & Kleur

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Ons Verhaal

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Leo Twigt, ondernemer van Twigt Interieur & Kleur. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel, maar ook online. De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

geschiedenis van twigt interieur & kleur


Het verhaal van Twigt begint in 1938. Mijn opa en oma begonnen een kleine winkel in kleding en huishoudtextiel op de Kanaalweg 57. Ook toen ging de service van Twigt al ver, opa reed namelijk met de bakfiets vol spullen naar de afgelegen gebieden. In 1968 is mijn vader in het bedrijf gekomen en heeft zich toegelegd op de verkoop van tapijt en gordijnen in de winkel op de Kanaalweg 59 (het pand ernaast). In 1980 is mijn oma gestopt met de winkel in kleding en huishoudtextiel. Mijn vader heeft in dat pand een winkel gemaakt met oosterse tapijten en karpetten, de trend van die tijd.

In 1990 ben ik in het bedrijf gekomen. De winkel is in dat jaar grondig verbouwd, een nieuwe voorgevel en beide winkels zijn bij elkaar getrokken. We zijn ons van dat moment af volledig gaan specialiseren in woningtextiel. Sindsdien is het bedrijf flink gegroeid. In oktober 2005 is de winkel voor het laatst verbouwd en daarmee zijn we de meest toonaangevende, inspirerende woninginrichters van de regio geworden. En daar zijn wij best trots op.

Leo Twigt
Twigt Interieur & Kleur
Capelle aan den IJssel

Meer afbeeldingen

Stel een vraag

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.